string(0) ""

Uppdragsproduktion

Vi kan hjälpa dig att redigera, formge och publicera din egen bok! Miro förlag har sedan 2007 publicerat unika, inspirerande böcker om träning och hälsa med ett eget formmässigt uttryck. Nu gör vi även publikationer på uppdrag av externa kunder.

Laserterapi – en praktisk guide av Cecilia Lind, utgiven 2014 på Celiart Laserforum Production. 160 sidor, mattlaminerat trådbundet mjukband med flikar.

Allt fler företagare och privatpersoner ger ut egna böcker. För många handlar det om att skapa ett unikt marknadsföringsmaterial att kunna sälja i samband med utbildningar och föreläsningar. För andra är det ett sätt att infria en dröm.

Men det är en hel del att tänka på. Hur många sidor, vilken papperskvalitet, hur ska man formge boken och vad gäller för att registrera boken med ISBN-nummer? Hur får man med en streckkod? Ska det vara en tryckt bok eller e-bok eller både och?

Mut zum Yoga av Josefine Selander, utgiven 2011 av Nordiska Yogainstitutet. 168 sidor, linnetrådsbundet hårdband med mattlaminerat omslag.

Allt det här är frågor vi kan hjälpa dig att besvara. Vi kan agera rådgivare för en del av en bokproduktion eller hjälpa dig från idé till färdig bok:

  • textredigering
  • formgivning
  • layout
  • korrektur
  • tryck och tryckerikontakt
  • e-boksproduktion

Vi har redan tagit fram ett flertal böcker genom uppdragsproduktion. Här på sidan ser du ett par färgböcker med vackra fotografier som vi är särskilt stolta över. Men självklart kan vi hjälpa till även med enklare produktioner i svart-vitt, med eller utan bilder.

Hör gärna av dig till oss för en offert!