string(0) ""

Träna med kettlebells – ny bok

av , 2009-04-28

Nu kommer den första boken på svenska om den populära kettlebell-träningen! Den 26 augusti 2009 släpper vi Träna med kettlebells!

Med kettlebells tränar du styrka i rörelse och får en funktionell genomkörare för hela kroppen på bara en halvtimme om du vill. Kettlebells är hett men egentligen inte nytt. Järnkulorna med handtag kommer från Ryssland och användes ursprungligen som motvikter på marknadsplatser.

Idag är de träningsvikter som du kan använda i svingande rörelser. Träna med kettlebells innehåller allt du behöver för att komma igång med kettlebellträning, inte minst 17 olika träningsprogram för mage, ben, överkropp, för konditionsträning och när tiden tryter.

I boken hittar du bland annat en serie utmaningar. En utmaning gör det lätt att mäta dina framsteg: den bygger antingen på att du ska göra ett bestämt antal övningar och mäta hur mycket tid det tog, eller göra så många övningar som möjligt på en förutbestämd tid.

Här bjuder vi på en av utmaningarna ur boken! Titta på klippet och testa sedan själv hur mycket tid du behöver för att göra Björnen.


Kommentarer

Miro förlag - 2009-05-07 13:20:44:

Var testade du någonstans? Det blir fler och fler gym som har kettlebells bland sina vikter. Vet att de flesta SATS-center har några kettlebells och att ställen som Balance och Fighter Centre i Stockholm kör kettlebell-pass.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *