string(0) ""

Expertsvar

Expertsvar – fakta om träning, frågor och svar direkt från experterna

Här får du expertsvar på dina frågor om fakta om träning direkt från några av våra författare. De är alla erkänt kunniga experter på sina områden och kan hjälpa dig att reda ut frågetecken.

Längst ner på sidan kan du ställa dina egna frågor och få svar från:

  • Maria Wigbrant, leg barnmorska och författare till boken Stark, glad, gravid besvarar frågor om träning och hälsa för gravida och nyförlösta kvinnor.
  • Linus Johansson, leg sjukgymnast och författare till böckerna Vältränad och Träna med kettlebells besvarar frågor om om funktionell träning och kettlebell-träning.
  • Marie Larsson, leg sjukgymnast och författare till boken Träning som funkar besvarar frågor om funktionell träning och tester.
  • Åsa Dengg är träningsinstruktör och pt-lärare på Axelsons Gymnastiska Institut med kombinationen pilates och golf som en av sina specialiteter. Hon är författare till boken Bättre golfare med pilates och besvarar frågor om fysträning för golfare.

Eftersom frågorna och svaren har blivit så oerhört många genom åren har vi samlat de allra vanligaste på en särskild sida. Du kan börja med att titta här innan du skriver din egen fråga till våra författare.

Klicka på länkarna längst ner på sidan för att ställa en fråga!