string(0) ""

Frågor och svar om träning

av , 2015-02-01Frågor och svar om träning

Det är många som genom åren har ställt frågor om träning och fått svar av våra kunniga författare. Nu har vi samlat alla vanligaste frågor och svar om träning under en ny avdelning: FAQ.

På vår FAQ-sida kan du snabbt titta efter om du hittar just dina frågor  – och svar – om träning och hälsa.

Våra författare är alla duktiga experter på sina områden och kan hjälpa dig att reda ut frågetecken. Träning är ett område som engagerar många och vi vet att våra läsare ofta har frågor om hur man når sina träningsmål på bästa och mest effektiva sätt.

  • Maria Wigbrant, leg barnmorska och författare till boken Stark, glad, gravid besvarar frågor om träning och hälsa för gravida och nyförlösta kvinnor.
  • Linus Johansson, leg sjukgymnast och författare till böckerna Vältränad och Träna med kettlebells besvarar frågor om om funktionell träning och kettlebell-träning.
  • Marie Larsson, leg sjukgymnast och författare till boken Träning som funkar besvarar frågor om funktionell träning och tester.
  • Åsa Dengg är träningsinstruktör och pt-lärare på Axelsons Gymnastiska Institut med kombinationen pilates och golf som en av sina specialiteter. Hon är författare till boken Bättre golfare med pilates och besvarar frågor om fysträning för golfare.

Hittar du inte det du letar efter bland frågor och svar om träning i vår FAQ kan du gå vidare till sidan Expertsvar och ställa din fråga direkt till våra författare.

 


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *