string(0) ""

Funktionell träning i helgen

av , 2008-02-02

Den här helgen är våra författare i full gång med att sprida den funktionella träningens mission runt om i landet.

Pierre Johansson och Leif Larsson, sjukgymnasten och idrottstränaren bakom den framgångsrika MAQ-träningsmodellen utbildar instruktörer på Pulz Inn i Östersund på fredag och lördag 1-2 februari. Pulz Inn är ett gym som satsar på funktionell träning och där har MAQ-träningen förstås en självklar plats. De har till och med en egen MAQ-klass på schemat, något du kan läsa mer om här.

På söndag är flera av våra författare på S.A.F.E-konventet i Idrottshögskolans lokaler i Stockholm. Pierre och Leif håller två pass, ett teoretiskt och ett praktiskt, under dagen.

Maria Wigbrant, författare till vår bok Stark, glad, gravid – träning för dig som väntar barn är naturligtvis också där och föreläser om träning för gravida. Även hon håller i ett praktiskt pass med funktionell träning under namnet S.A.F.E. muskel.Förra helgen, närmare bestämt på söndagen, höll Maria ett välbesökt föredrag på Nike-konventet om träning under graviditeten.Vill du att våra författare ska föreläsa eller hålla en kurs hos dig där du arbetar? Hör av dig till mig så ordnar vi det.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *