string(0) ""

Höstens kettlebellkurser

av , 2010-08-18

Dynamisk kettlebell – en funktionell utbildning i tre steg

Dynamisk Kettlebell beskrivs bäst som att springa intervaller, styrketräna hela kroppen och åka slalom. Allt på samma gång!

Passa på att anmäla dig till en av höstterminens kurser, vi erbjuder 20% rabatt på kurspriset på samtliga kurstillfällen under hösten!

Kursen lär dig grunderna om kettlebellträning. Efter avslutad kurs blir du licensierad instruktör i Dynamisk kettlebell. Utbildningen är till för alla med ett gediget intresse för träning och en god förståelse för kroppens funktion.

Datum för praktik-sammankomster

25-26 september

16-17 oktober

20-21 november

11-12 december

Tider samtliga praktikhelger

Lö 10-17 Sö 10-17

Plats

Samtliga praktikhelger äger rum på Balance City, Lästmakargatan 10 i Stockholm.

Pris

Fullt pris är 3.499 kr, inklusive moms. Vi kan just nu erbjuda hela 20% på utbildningspriset genom en rabattkod som du får genom att höra av dig till oss på Miro. Skicka ett meddelande till oss på kurs@miroforlag.se och uppge vilken Dynamisk Kettlebell-kurs du vill gå, så skickar vi rabattkoden. Du kan också ringa oss på 0704 800 988. Sedan anmäler du dig genom att klicka på länken som du hittar längre ner här, under rubriken Anmälan. I formuläret du fyller i uppger du alla dina uppgifter samt din kod, som berättigar dig till 20% rabatt på kurspriset.

Så fungerar utbildningen

Utbildningen pågår under totalt fyra veckor. Du deltar i en sammankomst som sträcker sig över två heldagar. Där får du lära dig övningarna och får en genomgång av det system som används för att bygga Dynamiska Kettlebell-gruppträningsklasser. Två veckor före sammankomsten påbörjar du förstudierna som du sköter via internet. Två veckor efter avslutad praktisk kurs kan du avlägga en tentamen via internet.

Det här innehåller utbildningen:

Du får lära dig hur redskapet kettlebells används, hur du lär andra att använda det och hur det används för gruppträning. Efter kursen har du en övningsbank och ett system för hur du sätter ihop övningarna på ett säkert och bra sätt. Läs mer om utbildningen på Dynamisk Kettlebells hemsida. Efter genomgången, godkänd utbildning får du en personlig licens och rätt att hålla den funktionella gruppträningsklassen Dynamisk Kettlebell. Då kan du både instruera grupper och individer i kettlebellträning. Anmäl dig genom att klicka här. Men hör av dig till oss på kurs@miroforlag.se först för att få din rabattkod!

Kontakt

Kontakta gärna oss med frågor. Vill du vara med på vår utskickslista inför kommande kurser och utbildningar? Hör av dig på kurs@miroforlag.se eller 0704 800 988.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *