string(0) ""

Inspiration att träna

av , 2008-02-02

Är träning lika naturligt för dig som att borsta tänderna? Du kanske tillhör dem som lever för träningen. Eller så är det här med fysisk aktivitet ett ganska nytt äventyr för dig och du söker inspiration för att grunda en ny vana i ditt liv.

Vi på Miro förlag vill att du som läser våra böcker ska lära dig något, bli inspirerad och få lust att röra på dig. Precis som en bra kokbok gör att vi känner dofter, kavlar upp ärmarna och går ut i köket vill vi att våra böcker ska få dig att bli sugen på att testa nya träningsrecept. De går förstås att prova i köket de också men de flesta väljer nog hellre löpspåret eller gymmet. Förhoppningvis kan vi även ge dig som arbetar med träning en del nyttiga och smarta tips att lägga i verktygslådan.

Miro förlag startades i juni 2006. Än så länge har vi två titlar ute på marknaden och fler kommer, var så säker. Jag som skriver här heter Boel Stier och är förläggaren bakom Miro. Genom den här bloggen hoppas jag få reda på lite mer om vad du som läser våra böcker tycker om dem och vad du vill ha mer av.

Hör av dig!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *