string(0) ""

Kontakta Miro

Miro förlag är ett kunskapsföretag som verkar för träning och hälsa. Våra böcker och kurser finns till för att inspirera till välmående. 

Från starten 2007 har vi inspirerat våra läsare med funktionell träning baserad på gedigen och djup kunskap. Vi vänder oss både till den breda skaran motionärer och till proffsgrupper som sjukgymnaster, idrottsledare och personliga tränare. Tilltalet i våra böcker är tillgängligt och tydligt. Våra författare är några av Sveriges mest efterfrågade experter på träning, hälsa och den mänskliga kroppen i rörelse. Från 2015 ska vi undersöka begreppet inre hälsa mer, något som kommer att avspeglas i vår utgivning och kursverksamhet.

Förutom vår egen utgivning producerar vi även böcker och skrifter på uppdragsbasis, läs mer här.

Självklart vill vi höra dina synpunkter och idéer. Hör gärna av dig.

info@miroforlag.se | 0704 800 988

Boel Stier

Boel Stier, förlagschef
Förläggare och kommunikatör med bakgrund som journalist, copywriter och utbildare i presentationsteknik. Bland uppdragsgivarna genom åren finns Svenska Dagbladet, Civil Rights Defenders, Fitness Magazine, Försvarsmakten och Svenska Fallskärmsförbundet. Gillar yoga, styrketräning, dans och fallskärmshoppning. Innehavare av ett SM-guld i den sistnämnda sporten – de tre andra utövas på hobbynivå.
boel@miroforlag.se
| 0704 800 988