string(0) ""

Lunchyoga piggar upp

av , 2009-02-05

Häromdagen var jag på lunchyoga på Atmajyoti. (Vem kom på företagsnamnet? Det tog mig över ett år innan jag lärde mig att stava det rätt och innan dess skrev jag jämt in fel namn och hamnade på döda länkar och konstiga hemsidor).
Nåja, förutom namnet är Atmajyoti ett jättefint och trevligt yogaställe vid Odenplan i Stockholm som framför allt erbjuder kurser och lektioner i ashtanga yoga.
När jag kan slita mig från Josephine Selanders dvd och vill yoga för en riktig lärare är det trots allt närmare för mig att åka till Odenplan än att åka till Söder, där Josephines Yogashakti finns.
Jag vill verkligen rekommendera lunchyogan. Är man renlärig ashtanga-utövare tycker man nog att en yogalektion alltid ska vara 90 minuter. Jag håller delvis med, själv mår jag som bäst efter en och en halv timmes genomkörning.
Men det bästa med en timmes lektion kring lunchtid är att det faktiskt blir av! Och att det går att passa in mellan arbetsmöten och deadlines. Jenny Lindgren, som läraren heter, gjorde ett jättebra jobb.
Namaste allihopa.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *