string(0) ""

MAQ-kurs steg 1 24-25 april

av , 2010-04-01

Den uppskattade MAQ-träningsmodellen fortsätter att hyllas av idrottare, tränare och sjukgymnaster år efter år. Vi har länge tyckt att det har varit synd att den stora efterfrågan på MAQ-kurser inte har kunnat mötas. Nu har vi på Miro gjort slag i saken och anordnar själva kurser.

Lärare är naturligtvis MAQ-modellens skapare, sjukgymnasten Pierre Johansson och fystränaren Leif Larsson. Läs mer om MAQ-modellen och MAQ-boken (som ingår i kurspriset) här.

Anmäl dig nu, antalet platser är begränsade!

När?
Lö-sö 24-25 april.

Var?
Bosön, Lidingö/Stockholm.

Vad ingår?
MAQ steg 1: Två dagars teoretisk och praktisk utbildning, bland annat rörelseanalys och en grundlig genomgång av övningarna i MAQ-program A och B.
I priset ingår även boken Muscle Action Quality samt lunch båda dagar och förmiddags- och eftermiddagsfika. Tiderna är lördag 9.00-15.30 och söndag 9.00-15.30. Det finns möjlighet att boka övernattning på Bosön.

Pris
4.685 kr inkl moms.

Anmälan
Skicka ett mejl till kurs@miroforlag.se och uppge ditt namn, din postadress och ett
telefonnummer där vi kan nå dig. Berätta vilken kurs du vill gå (MAQ-kurs 24-25 april). Du kan också nå oss på telefonnr 0704 800 988.

Du är garanterad en plats när du har betalt in kursavgiften 4.685 kr till vårt bankgironr 5918-8706 (Miro förlag) och märkt inbetalningen med ditt namn. Sista anmälningsdag är 11 april, först till kvarn gäller.

Fler kursdatum
Vi kommer att anordna fler kurser, både MAQ steg 1 och MAQ steg 2, under hösten/vintern 2010, i första hand i Stockholm. Skicka ett mejl till oss på kurs@miroforlag.se så underrättar vi dig när kommande kursdatum är klara.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *