string(0) ""

Ny bok i höst: Träning som funkar

av , 2010-06-17

Funktionell träning är effektivt, varierat och roligt. Helt enkelt träning som funkar. Den 24 augusti släpper vi boken Träning som funkar, med 10 effektiva halvtimmesprogram och en massa kul tester för dig som vill få hjälp att pussla in träningen i livet.

Det går att få en starkare kropp och ett mer aktivt liv på ett både roligt och effektivt sätt. Träning som funkar beskriver hur kroppen fungerar och bjuder på tester du kan göra själv för att mäta din styrka, stabilitet, rörlighet, kondition, balans och spänst.

Resultaten kan du använda för att mäta dina framsteg när du tränar dig igenom bokens träningsprogram. Välj mellan program som kompletterar löpträningen, golfen eller skidorna, hjälper dig att gå ner i vikt, passar på resan eller som helt enkelt gör dig stark och rörlig. Träna smart och funktionellt så räcker det med 30 minuters träning för att få med hela  kroppen och alla dess funktioner.

Författaren Marie Larsson är sjukgymnast och lärare på S.A.F.E. Hon säger: “Funktionell träning är rolig och en träningsform man kan ha med sig överallt; på gymmet, i trädgården eller på resan. Det är en träning som funkar; för kroppen och livet. Det vill jag dela med mig av till dig.”

Boken finns från och med utgivningsdatum 24 augusti i vår webbshop för 199 kr plus frakt eller i välsorterade bokhandlar, både fysiska och på nätet.

För mer information, hör av dig till oss på info@miroforlag.se eller 0704 800 988.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *