string(0) ""

Ny bok: Yoga från insidan

av , 2010-09-29

Äntligen en bok på svenska om vad som händer i kroppen när du yogar.

Yoga från insidan förklarar med hjälp av pedagogiska övningar och tydliga anatomiska bilder hur rörelseläran bakom yogans positioner fungerar. En bok som är efterlängtad av många yogaälskare och träningsintresserade!

God hållning och kroppskännedom är viktiga komponenter för att utvecklas i yoga. I boken hittar du flera nycklar till en hälsosam och skonsam yoga som passar just din kropp.

Bokens andra del presenterar alla rörelser och positioner som hör till viryayogans steg 3. Viryayoga steg 1 och 2 finns i böckerna/dvd:erna Våga yoga och Dynamisk yoga av samma författare.

Författaren Josephine Selander utvecklar i Yoga från insidan de tankar om biomekanik (rörelselära) som ligger bakom viryayoga – en dynamisk yogaform som hon har skapat med hjälp av naprapaten Malin Flinck. I systematiskt komponerade yogaserier erbjuds en tuff och rolig yogaträning som gör dig stark och full av energi.

Boken finns att köpa i välsorterade bokhandlar eller i Miros webbshop för 229 kr plus frakt.


Kommentarer

Ken - 2010-09-30 14:56:21:

He-he :)


Miro förlag - 2010-09-30 09:35:31:

Hm, böcker av trä, ja. Alltså kommer e-boksutgivningen att bli rena miljövinsten? Fast även den elförbrukning som är förknippad med att använda en dator, handdator eller liknande har sin miljökostnad...


Ken - 2010-09-29 13:32:52:

Har vært for opptatt med å skrive en egen bok til at jeg har prioritert lesing av andres verk i særlig grad, men innimellom blir det til at jeg leser bøker av tre (av tre, tenk det?!) i mindre og mindre grad, til fordel for på dataskjerm. Det vil forandres i starten av oktober, når min Kindle 3 kommer i hus.


Miro förlag - 2010-09-29 12:21:18:

Du har helt rätt Ken, vi vill gärna göra våra böcker (eller merparten av dem) tillgängliga i digital form. Vi håller på och tittar på olika lösningar och det är viktigt att vi får med oss författarna på detta också. Det är en kul utveckling :) Läser du själv mycket på läsplatta?


Ken - 2010-09-29 11:48:02:

Forslag: Tilby bøkene via Kindle også. //dtp.amazon.com/


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *