string(0) ""

Övningar att ta med i mobilen

av , 2010-12-31

Ett gott nytt år önskar vi alla våra läsare. Det har varit ett härligt år med en massa funktionell träning och mer ska det bli.

Medan vi väntar på att 2011 ska ta fart tänkte vi fråga dig: vilka av våra böckers träningsprogram och tester skulle du vilja ha med dig i din mobiltelefon? Vi står i begrepp att producera material även i andra former än tryckta pappersböcker och vill gärna veta vad du längtar efter. Hör av dig till oss på info@miroforlag.se eller kommentera på det här inlägget!


Kommentarer

Simone Fröhlich - 2011-01-23 12:37:41:

Hej! Jag tycker att det är en fantastisk ide att ha övningar på mobiltelefonen!! Helst vill jag har halvtimmars program som man lätt kan göra när man inte ha så mycket plats, t.ex. på hotelrum eller när man yoga utomhus kan man koncentrera på andningen - also till olika användningar olika övningar. Jag glädjer mig redan. Tack! hälsningar Simone


Boel Stier - 2011-01-04 17:30:28:

Hej Stefan, tack för din utförliga kommentar med jättebra synpunkter för oss att ha i åtanke när vi utvecklar nya tjänster framöver. Vi har faktiskt diskuterat just möjligheten till ett ljudspår med övningsinstruktioner och det är intressant att höra att du, precis som vi, tycker att det borde finnas ett behov av det. Om man använder en mobil-applikation som man använder en dvd så gissar jag att man tittar igenom övningarna de första gångerna man använder applikationen, men därefter är det nog mest ljudet man har glädje av, som guidar en igenom övningarna. Hoppas du får mycket kul med kettlebellboken, fast jag hoppas att du blir lite mer svettig och trött än att det funkar att köra telefonkonferenser samtidigt ;) Har du förresten sett Träning som funkar? Den motsvarar just det du efterfrågar, korta, kul och effektiva pass. Fast än så länge bara i bokform förstås. Men håll utkik efter nya produkter under året! Om du vill kan jag sätta upp dig på vår nyhetsutskickslista, säg bara till. / Boel, förlagschef på Miro


Stefan - 2011-01-02 21:32:29:

Hej! jag reser jättemycket och skulle vilja ha ett 20-30 minuters program jag kan köra på hotellrummet utan tillgång till annan utrustning än den egna kroppen och en stol, en säng och ett bord. Hemma (innan jag började resa) har jag kört bodypump och jag tycker rörelse i kombination med musik är väldigt effektivt för motivationen. Jag har letat på nätet och det finns inga applikationer för mobiler som kombinerar musik och instruktioner a la bodypump. Det finns massor med applikationer som visar olika övningar med trist instruktion (antingen en tråkig instruktionsvideo med 15 minuters monoton genomgång av en enda övning eller en enkel kort animerad anvisning) och ibland kan du kryssa för om du utfört övningen för att få någon sorts statistik på din träning. Inget som ökar glädjen eller motivationen precis. Jag vill komma från ett möte (*har en timme på hotellrummet innan jag måste iväg till middag*) träna i 30 minuter och duscha, byta om och vara ute ur rummet igen. Effektivt, roligt och lätt! En video i mobilen på en person som gör övningar till musik (inspirerar mig och visar/pratar samtidigt som han/hon gör övningarna med mig) med utrustning som jag har till förfogande, kanske olika program för olika målgrupper men framförallt program som byts ut med jämna mellanrum. Skulle gärna också ha ett yoga/stretch program på 15-20 minuter de dagar jobbet har varit stressande (inte för långt eftersom det händer att jag jobbar väldigt sent och då måste jag prioritera sömn). Hur svårt kan det va!? :-) Mvh Stefan (Som precis beställde Träna med kettlebells för att köra på kontoret samtidigt som telefonkonferenser)


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *