string(0) ""

Sträck på dig ombord

av , 2009-12-22

//www.youtube.com/watch?v=Iz3M5CR7yqI

Jag älskar att resa – men att sitta stilla i en flygplansstol tillhör resandets mindre tilltalande sidor. Jag tillbringade precis 24 timmar i luften på väg till Sydney, Australien. Okej då, några av de timmarna knallade jag omkring på flygplatserna i Aten respektive Bangkok. Men åtminstone 19 av de timmarna satt jag, eller halvlåg i mer eller mindre lyckade försök att sova bort tiden …

Så här i juletider är vi många som flyger hit och dit över jordklotet för att hälsa på släktingar och vänner. Här är några enkla övningar du kan göra i flygplansstolen för att få igång cirkulationen. Eller ställ dig helt enkelt i någon av de små extrautrymmena ombord för att sträcka på dig och göra några enkla stretchövningar. Jag gör det jämt, annars blir jag galen, och det blir allt vanligare att se folk stå och dra i armar och ben på flyget.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *