string(0) ""

Träning på golfbanan

av , 2008-05-23

Bättre golfare med pilates heter en bok som Miro förlag släpper i november. Budskapet i boken är rakt på sak: med enkla och effektiva pilatesövningar kan alla golfare få mer kraft i svingen och längre slag.

Det kommer att bli en kanonfin träningsbok författad av Åsa Dengg. Hon är pilatestränare och tränar bland annat golfare. Åsas samarbetspartner Jenny Hagman, golftränare känd från Svensk Golf, bidrar också i boken.

I veckan var vi ute på Arninge golfbana norr om Stockholm och fotograferade utomhusbilder till boken. Vi lyckades pricka in en dag med både regnmoln och blåst. Men med hjälp av tålamod och ett proffsigt gäng, för att inte tala om fotograf Mikael Gustavsens trollkonst, såg det faktiskt ut som att vi fick jättefina bilder.

På bilden ovanför ser ni från vänster författaren Åsa Dengg, formgivare Sofie Lantto, fotograf Mikael Gustavsen, jag själv, Boel Stier (som är förläggare på Miro), make-up-artist Jenny Guerrero och golftränaren Markus Otternäs som modellade på bilderna.

Här nedanför ser du vår andre manlige modell Roger Adolfsson svinga framför kameran. Sofie håller i blixtlampan så att den inte flyger iväg med blåsten medan Micke plåtar.

Håll ögonen öppna här så bjuder vi snart på mer information och smygtittar ur Bättre golfare med pilates!

Roger svingar framför kameran


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *