string(0) ""

Våga yoga – ny bok i höst

av , 2008-03-31

Snart kommer vi att ha ett fint omslag att visa upp men redan nu smygannonserar vi att Josephine Selanders nya bok Våga yoga kommer ut på Miro förlag i höst.

Våga yoga riktar sig både till yoga-nybörjare och till alla som vill lära sig viryayoga, Josephines egen yogaform, ända från grunden. Vi kommer att bjuda på en fyllig och inspirerande bok, skriven med den energiska, humoristiska och lättillgängliga stil som blivit ett av Josephines kännetecken. Självklart hittar du hela viryayogans första serie i boken och den presenteras med fina, tydliga bilder för att alla som vill ska kunna testa själva. Samtidigt släpps en dvd med samma övningar, godis för alla yogaälskare.

Jag är personligen otroligt glad för att vi får ge ut den här boken. Josephine Selander och hennes yoga står nämligen väldigt högt i kurs hos mig. Dels för att rörelserna passar mig väldigt bra, med sköna höftöppnare, njutbara rotationsövningar, utmanande bakåtböjningar och spännande balansövningar. Men också för att Josephine är en så grym pedagog. Hon får alla att känna sig bekväma och framför allt är hon tydlig och har ett väldigt talande bildspråk som gör att i alla fall jag får en massa aha-upplevelser. ”Wow, är det så det ska kännas?”

Vi kommer snart att berätta mer om Våga yoga. Håll utkik! Tills dess kan ni läsa mer om Josephine Selander och hennes Yogago här!


Kommentarer

Ada Auf der Strasse - 2011-02-08 12:48:33:

Die Reaktionen auf Josephines erste Workshops am vergangenen Wochenende in Belin und Dresden waren fantastisch! Am 24. - 26. Juni 2011 ist sie gebeten worden beim Berliner Yofa Festival dabei zu sein und am Mittwoch dem 22. Juni ist sie wieder in Dresden.Und Außerdem ist unser DVD : "YOGA-der innere Körper" jetzt kaufb...ar! Hier eine Kostprobe: www.redeliusproductions.com/yoga_trailer_viryayoga.mov


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *