string(0) ""

Välkommen till vår nya hemsida!

av , 2010-12-09

Så här lagom inför julen har Miros hemsida fått ett nytt utseende och nya funktioner. Nu kan alla som vill recensera våra böcker direkt på hemsidan. Skriv vad du tycker, vi vill veta!

Vi har också förbättrat vår webbshop (missa inte att beställa dina julklappsböcker senast 15 december för bombsäker leverans i god tid före julafton.)

Spana även in den fiffiga sökfunktionen som vår duktiga utvecklare Carl Thomé från Snapbase har lagt in. När du skriver in ett ord i sökrutan får du upp träffalternativ medan du skriver in dina sökord. Träffarna förändras och anpassas medan du skriver, ungefär som på Facebook.

Hela tanken med förnyelsen är förstås att hemsidan ska bli bättre för dig som använder den: det ska bli lättare att hitta vad du söker och trevligare att hälsa på hos oss och läsa om våra böcker, kurser och andra nyheter. Välkommen önskar vi på Miro!


Kommentarer

Boel Stier - 2010-12-12 20:45:02:

Hej Christine, tack för positiva ord! Du har rätt att Startsidan inte längre finns med i menyn. På många hemsidor brukar det funka så att man klickar på loggan och därmed kommer hem till startsidan, så även här. Det är möjligt att en och annan precis som du saknar den i menyn men å andra sidan blir det lätt lite trångt där och vi beslöt oss för att renodla det hela. Tanken är också att det ska gå att navigera med hjälp av "ämnen"/"kategorier" och "sidor" som du hittar längst ner på sidan. Välkommen tillbaka till oss :)


Christine Alm - 2010-12-12 10:56:00:

Grattis till nya hemsidan! Jättefin layout, ger ett underbart fräscht intryck. Klar och väldisponerad information. Mycket inspirerande! Enda invändningen: Förut kom man till Start-sida men nu hamnar man direkt i Nyheter. Alltså: Start fanns förut som val, men verkar nu vara ersatt av Nyheter. Varför?


Boel Stier - 2010-12-11 21:36:18:

Det räcker absolut för att vara med i tävlingen, välkommen hit :) Inte bra att folk är skalperade, rimmar illa med vår hälsoprofil dessutom. Vi får åtgärda det, jag ska genast se efter om originalbilderna återger våra huvudskålars fulla rundning. Om du inte tycker att den klassiska skräck-associationen tillför något lite extra och intressant?


John Ahlmark - 2010-12-11 20:15:25:

Om det räcker för att vara med i den berömda tävlingen, vill jag påpeka att alla anställda på kontaktsidan har sina nunor frilagda, men dessutom litet lätt skalperade. Jag tänker på boris karloffs döttrar. Vilket är en bättre association än vad många andra kontaktsidor skänker!


Carl Thomé - 2010-12-09 14:36:13:

Tack Boel! Ja, vad säger ni? Fungerar sidan som ni vill? Agerar den oväntat när ni klickar eller är den onödigt komplicerad? Saknar ni något eller ser saker konstiga ut? Jag är mycket mån om att fila bort eventuella problem så lämna gärna en kommentar här. Det vore mycket hjälpsamt. Se till att nämna webbläsare och operativsystem tillsammans med en felbeskrivning som inkluderar processen för att producera felet.


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *