string(0) ""

Vinn en (julklapps-)bok

av , 2010-12-11

Vill du vinna en av våra böcker? Vi lottar ut fem böcker bland alla som kommenterar nyhetsinlägg och/eller recenserar en bok här på www.miroforlag.se fram till och med 15 december. Välkommen att delge oss dina synpunkter :)


Kommentarer

Boel Stier - 2010-12-17 09:57:37:

Grattis Christine, Lena, Maria och John, som har vunnit varsin bok :) God jul önskar vi på Miro.


Maria - 2010-12-15 16:52:55:

Jag köpte boken Träning som fungerar - en väldigt bra bok för mig som personlig tränare - som jag dessutom gärna rekommenderar till mina klienter. Välskriven, tydlig, inspirerande samt lättfattlig. Texten är informativ och bilderna tydliga. av de många böcker om träning hemma som jag plöjt får denna 5 kilo av 5 möjliga. God Jul och Gott Nytt år. Maria


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *